Circle of Trust
Toon
per pagina
Filters
Sorteer op

Circle of Trust

(29 artikelen)

Circle of Trust damesmode

Circle of Trust werd in 2005 opgericht met als doel het ontwikkelen van unieke en betaalbare denims. Daarnaast moesten de denims voor iedereen draagbaar worden, dus speelde comfort een belangrijke rol. De stijl, smaakvolle details en de perfecte pasvorm zijn kenmerkend voor de damesjeans van Circle of Trust. En dat allemaal voor een betaalbare prijs. Voor het krijgen van de perfecte pasvorm wordt er gebruik gemaakt van het zachtste katoen en stretch materialen. 
 
Circle of Trust damesjeans kunnen het beste omschreven worden als sexy, stoer en fashionable. Het modemerk haalt haar inspiratie uit invloeden van over de hele wereld en is voortdurend bezig met het ontwikkelen en vernieuwen van haar collecties. Circle of Trust biedt een ruim assortiment aan jeans voor dames verschillende modellen, kleuren en wassingen. 

Circle of Trust online

Shop nu de online collectie van Circle of Trust. Met een persoonlijke klantenkaart spaar je bij elke aankoop voor korting. Deze korting wordt tweemaal per jaar thuis gestuurd in vorm van een bonuscheque met daarop het gespaarde tegoed. Daarnaast bieden wij ook gratis verzending.

FILTERS

Categorieën
Maten
Kleuren
Maten
Kleuren
×