Toon
per pagina
Filters
Sorteer op

G Star

(104 artikelen)

G-star herenkleding

G-Star is een Nederlands merk dat in 1989 is opgericht. Sinds 2016 is Pharrel Williams mede-eigenaar van het bedrijf geworden. Het doel is om met een vernieuwde visie een vernieuwde merkervaring neer te zetten.

De denims van G-Star hebben een unieke 3D-pasvorm, een stoere materialenmix en een ruim aanbod aan verschillende wassingen. Hierdoor vind elke denimlover wel een geschikt model. Bekijk ons G-Star aanbod online en laat je inspireren door tal van fashion-forward items.

Met de collecties van G-Star kun je moeiteloos hedendaagse trends met de tijdloze denims van G-Star mixen. Dit gebeurt wel met een duurzame insteek; G-start zet zich sinds 2007 in voor een eerlijke productie van hun collecties. Zo bewijst G-Star dat duurzaamheid geen geiten wollen-sokken imago meer heeft. 

G-star herenkleding online bestellen

Hofleverancier HoutBrox staat voor kwaliteit en service, ook voor alle online aankopen van G-Star. Bij elke aankoop spaar je automatisch voor 5% korting met een persoonlijke klantenkaart. G-Star bestellen bij HoutBrox is eenvoudig en veilig. Jouw bestelling wordt gratis verzonden of je kan de bestelling ophalen in één van de HoutBrox modehuizen.

FILTERS

Categorieën
Maten
Kleuren
Maten
Kleuren
×