Happy Horse

Happy Horse kinderknuffels en knuffeldoeken

Happy Horse kent al 50 jaar een collectie knuffels en bijpassende artikelen. De geschiedenis gaat terug naar 1963, waar David Schnitzler samen met zijn oudere broer het bedrijf op heeft gericht. De broers begonnen op de Nederlandse markt en hebben zichzelf met Happy Horse op de kaart gezet als een toonaangevend label van knuffeldieren.

Naast een glimlach op het gezicht van het kleintje heeft Happy Horse veiligheid ook hoog in het vaandel staan. Alle producten van Happy Horse voldoen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen en zijn voorzien van het CE-keurmerk.

Elk kindje houdt ervan: zachte knuffeltjes. Naast deze ultra-zachte knuffels heeft Happy Horse ook tuttles, rammelaars en knuffeldoekjes in haar collectie opgenomen. Allemaal van een zachte kwaliteit zodat dit meteen het beste vriendje of vriendinnetje van je kleintje wordt. Wil je graag een origineel cadeautje geven? Een knuffeltje, tuttle, rammelaar of knuffeldoekje van Happy Horse is niet alleen leuk om te krijgen, maar ook erg leuk om te geven.

FILTERS

Categorieën
Maten
Kleuren
Maten
Kleuren
×