Hilfiger Denim

Hilfiger Denim Heren

Modeontwerper Tommy Hilfiger begon in 1969 met het ontwerpen van dames- en herenkleding, geïnspireerd op de Amerikaanse lifestyle. Het label is inmiddels uitgegroeid tot een waar mode-imperium en bestaat uit meerdere lijnen waaronder Hilfiger Denim. Zoals de naam al aangeeft, is deze lijn gericht op denims. American football- en varsity-invloeden worden gecombineerd met klassieke, Amerikaanse elementen. Dat betekent een merk met stoere en sportieve elementen. 

Hilfiger Denim staat voor stoere sportieve kleding met een preppy twist. De denims, jassen, overhemden, sweaters en trendy it-shirts van Hilfiger Denim zijn uitermate goed te combineren met jouw favoriete items uit je garderobe. 

Online bij Houtbrox een Hilfiger Denim bestelling plaatsen is eenvoudig en snel. Met een persoonlijke klantenkaart spaart u bij elke aankoop voor korting. Deze korting wordt tweemaal per jaar thuis gestuurd in vorm van een bonuscheque met daarop het gespaarde tegoed. Daarnaast bieden wij ook gratis verzending of je kan je bestelling ophalen in één van onze winkels.

FILTERS

Categorieën
×