Scotch & Soda
Toon
per pagina
Filters
Sorteer op

Scotch & Soda

(86 artikelen)

Scotch & Soda Heren

Scotch & Soda is een zeer trendy kledinglabel dat in de jaren 80 in Amsterdam startte als herenkledinglijn. Toentertijd lag de focus vooral op jassen: sportieve jacks met capuchons in felle kleuren. Vandaag de dag is Scotch & Soda uitgegroeid tot een complete lifestyle lijn met dames, heren en kinderkleding, parfums en zelfs meubelen. In de huidige online collectie zijn onder meer stoere jeans en shirts met bijzondere details voor heren te vinden. Shop de beste kleding items uit de nieuwste Scotch & Soda collectie. 

De herenkleding van Scotch & Soda heeft een geheel eigen stijl en stelt elke man in staat de meest coole outfits samen te stellen. Kies uit jassen, blouses, sweaters, jeans en stoere heren shirts in die typische klassieke vintage stijl wat dit label uitdraagt. Scotch & Soda combineert verwassen stoffen met rijke materialen en fine-tuned kleding af met gedetailleerde verassingen op de meest onverwachte plaatsen. 

Wist je dat Scotch & Soda naast herenkleding ook kleding voor dames en kinderkleding in de collectie heeft? In 2008 breidde Scotch en Soda uit met de jongenskledinglijn Scotch Shrunk en in 2009 werd er een lijn dameskleding onder het label Mason Scotch gelanceerd. In 2011 kwam er een lijn voor meisjeskleding bij, genaamd Scotch R’Belle. Shop nu de laatste trends uit de nieuwste Scotch & Soda collectie online.

FILTERS

Categorieën
Maten
Kleuren
Maten
Kleuren
×