Betalen

Er zijn diverse betaalmogelijkheden om jouw online bestelling te betalen:

  • iDEAL 
  • Creditcard 
  • Mistercash 
  • Paypal 
  • Achteraf betalen: AfterPay
Algemeen

  • Alle prijzen op de webshop zijn in euro's en inclusief 21% BTW. 
  • Betalen van je bestelling is mogelijk met de volgende creditcards: VISA en MasterCard. Om persoonlijke gegevens te beschermen, worden deze volledige gecodeerd verstuurd via SSL-servers en zijn zodoende beveiligd tegen toegang van derden. 

Betalen via iDEAL
Door middel van iDEAL betaal je direct via online bankieren van een van de deelnemende banken. Je betaalt vooraf via je eigen bank en je rekent af binnen je eigen internetbankier-omgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk.

Je betaalt in een paar stappen:
- Selecteer iDEAL als betaalwijze zodra je gaat afrekenen
- Kies de bank waar je bij aangesloten bent
- Je wordt doorgestuurd naar de betaalomgeving van jouw bank en logt in
- Bevestig je betaling

Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en je ontvangt een bevestiging van je bestelling.

Betalen via creditcard
Online betalen met creditcard is alleen mogelijk via een Nederlandse creditcard.
- Selecteer het type creditcard waar je mee wilt afrekenen
- Vul het volledige creditcardnummer, de vervaldatum en de 3-cijferige veiligheidscode (cvc-code) in
- Bevestig je betaling

Betalen via Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België, vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Betalingen via Mistercash worden verwerkt via de betaalpagina van je online bank. De betaling wordt binnen enkele seconden verwerkt en dat zie je op je online bankafschrift.

Betalen via PayPal

PayPal is een van de best beveiligde betalingsplatformen ter wereld. Wanneer je voor PayPal kiest, blijven je gegevens altijd privé. Naast je gegevens zijn ook je aankopen beschermd! Daarnaast is jouw bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening gekoppeld. Op deze manier bepaal je zelf je betaalmethode.

Betalen via AfterPay
AfterPay voert voor www.Houtbrox.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. 

AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacystatement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.