Mos Mosh dameskleding

In 2010 lanceerde Mos Mosh haar eerste denimcollectie. De jeans kwamen in een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van uitsluitend een goede kwaliteit materialen. Al snel groeide Mos Mosh uit tot een merk met een bredere collectie van onder meer rijk versierde tops, stoere jasjes en lederen ensembles.

Mos Mosh heeft een fijne collectie voor zowel de smart als casual garderobe en kan moeiteloos gecombineerd worden met andere items in je kledingkast. De ontwerpers geloven erin dat de perfecte fit en kleine sophisticated details de outfit afmaken. De ontwerpers van Mos Mosh houden van een sophisticated kledinglijn en hebben de kennis om deze te maken. 

Mos Mosh dameskleding online bestellen

Hofleverancier HoutBrox staat voor kwaliteit en service, ook voor alle online aankopen van Mos Mosh dameskleding. Bij elke aankoop spaar je automatisch voor 5% korting met een persoonlijke klantenkaart. Mos Mosh bestellen bij HoutBrox is eenvoudig en veilig. Jouw bestelling wordt gratis verzonden of je kan de bestelling ophalen in één van de HoutBrox modehuizen.

FILTERS

Categorieën
Maten
Kleuren
Maten
Kleuren
×