Mogen wij ons even voorstellen? 

Met een Modewarenhuis in Uden, een winkel Veghel en de webshop is HoutBrox toonaangevend op het gebied van mode. Het dames- en herenassortiment is rijk aan topmodemerken. Naast stijl en exclusiviteit staat persoonlijk advies hoog in het vaandel. In Veghel vind je de grootste kidsafdeling van Brabant. Daarnaast biedt HoutBrox een ambiance voor inspiratie op het gebied van lifestyle in Nederland.

Geschiedenis

In 1906 begonnen Antoon van Hout en Lisa Brox in Veghel een winkel in manufacturen en koloniale waren. De naam 'Het Anker' wordt door de jaren heen enkele keren veranderd totdat eind jaren '30 de keuze valt op HoutBrox. Het merk richt zich op dames en heren die houden van klasse, kwaliteit, persoonlijke stijl en de goede dingen van het leven. Dit is terug te vinden in de uitstraling van de winkels. In 2006 bestond HoutBrox 100 jaar en ontvingen we het predikaat 'bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier'.

HoutBrox, een wereld met toonaangevende en exclusieve merken. Inspirerende collecties voor dames, heren, jongens en meisjes.