Stunning Stripes

woensdag, 14 juni 2017
Één van de meest tijdloze trends is toch wel het streepje. Dit patroon vond haar oorsprong in Frankrijk in 1858 en is tot op de dag van vandaag niet meer weg te denken uit het modebeeld. Van jurkjes tot tops en van pantalons tot rokjes, de streepjes kunnen en mogen overal op gezien worden.

Lees verder

Hotspots Uden

woensdag, 03 mei 2017
Wat zijn de hipste hotspots van deze pittoreske stad, naast ons eigen Modewarenhuis? Wij hebben alle pareltjes voor een complete shopping day voor jullie op een rijtje gezet. Lees hieronder waarom Uden zeker een bezoekje waard is!

Lees verder

Spring Essentials

zondag, 26 maart 2017
De dagen worden weer langer en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Het is eindelijk weer lente! Dat betekent dat je de dikke truien en jassen langzaam maar zeker kunt opbergen om plaats te maken voor geschikte voorjaarsoutfits.

Lees verder

'Made in Holland'

zaterdag, 25 februari 2017
Als echte modeliefhebber houd ik me iedere dag bezig met alles op het gebied van mode. Van de laatste trends, de leukste fashionbloggers, designers, tot de betaalbare merken. Als standaard ritueel ga ik ook iedere dag de webshops van mijn favoriete merken af. Bij ieder bezoekje voeg ik leuke items toe aan mijn shoppingbag, ook al weet ik van te voren al dat ik deze items niet allemaal ga aanschaffen. Leuk dat soort van online ‘window shoppen’, maar wat schuilt er eigenlijk achter zo’n merk.

Lees verder

Happy Valentine!

zaterdag, 11 februari 2017
Het is weer bijna zover, de dag van de liefde. Valentijnsdag! Op deze dag verras je je geliefde met een mooi cadeau, een kaartje of een bos bloemen.

Lees verder

We have a winner - Brax horloges

woensdag, 08 februari 2017
De vier winnaars van de Brax horloges zijn bekend!

Lees verder

Modefabriek, RAI Amsterdam

zondag, 29 januari 2017
Op 22 en 23 januari vond de 42e de editie van de Modefabriek plaats. Deze stond volledig in het teken van de Fall/Winter 2017-2018. Tijdens deze vakbeurs zijn veel bekende merken uit binnen- en buitenland samen gekomen om de nieuwste collecties te presenteren.

Lees verder

We have a winner - Scotch & Soda goodies

dinsdag, 10 januari 2017
De tien winnaars van de Scotch & Soda 'travel' goodies zijn bekend!

Lees verder

We have a winner - winactie Dante 6 tasjes

woensdag, 28 december 2016
De vijf winnaars van de Dante 6 tasjes zijn bekend!

Lees verder

We have a winner - winactie LE BIG tasjes

maandag, 19 december 2016
De twee winnaars van de LE BIG tasjes zijn bekend!

Lees verder